Salát z uzeného halibuta

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
36 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z uvedených ingrediencí připravíme zálivku. Nejprve vyšleháme vinný ocet a hořčici, okořeníme solí a pepřem, vše mícháme, až se sůl rozpustí. Postupně přidáváme olej a nakonec smetanu. Z uzených ryb odstraníme kůži, vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Uvařené a studené brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, okurku na proužky, z oloupaných jablek odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky. Papriku omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Štěrbák natrháme. Všechny ingredience s výjimkou ryb dáme do mísy, promícháme, osolíme a přelijeme vinným octem, necháme hodinu marinovat.
  • 2
    Zeleninový salát promícháme s kousky ryb, vmícháme kopr, přelijeme zálivkou a necháme odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.