Salát ze skopových a telecích nožiček

200 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
706 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nožičky vložíme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Jakmile se voda začne vařit, přidáme cibuli, karotku, bobkový list, větvičku tymiánu, petrželku, osolíme a opepříme. Vaříme 3 hodiny.
  • 2
    Maso obereme, nakrájíme na plátky a zalijeme ochucenou octovou zálivkou.
  • 3
    Zálivku připravíme tak, že naředíme ocet vodou, přisypeme cukr, špetku soli a pepře, vmícháme lžíci pikantní hořčice.
  • 4
    Vývar použijeme na polévku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.