Salát ze srnčího masa

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso rozložíme na pekáč vystlaný plátky másla, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhanou kořenovou zeleninou a kolečky cibule. Obložíme pár bobkovými listy a pečeme zakryté ve středně vyhřáté troubě doměkka. Zatím na oleji osmahneme nakrájené žampiony, podlijeme vínem a krátce podusíme, jen co se víno odpaří. Upečené maso necháme vychladnout a zatím nasekáme mandle, dobře umytou pomerančovou kůru nakrájíme na slabé proužky. Do mísy vložíme kousky pomeranče dokonale zbavené bílého oplodí a případných pecek, žampiony a na nudličky nakrájené srnčí maso. Promícháme, dosolíme a jednotlivé porce ozdobíme nasekanými mandlemi a proužky pomerančové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.