Salát ze sušené tresky

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
22 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nabobtnalou tresku zbavíme kůže a kostí, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Do hrnce dáme celer, cibuli, pórek a mrkev. Vše nahrubo nakrájené, přidáme rybu, zalijeme dostatečným množstvím vody a při střední teplotě vaříme doměkka. Vše vyjmeme a necháme okapat a dáme do mísy. Zalijeme mlékem a necháme 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Mezitím uvaříme brambory, oloupeme je a pokrájíme na kousky. Nasekáme společně petrželku s česnekem, vykostíme ančovičky, kapary také nasekáme. Všechno dáme do mísy, přilijeme ocet, olej a vymícháme hladkou hmotu.
  • 3
    Přimícháme brambory, scezenou tresku, vše zalijeme připravenou zálivkou, osolíme a před podáváním necháme 2 hodiny uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.