Salát ze syrového celeru po italsku
20 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 10gramůOlej stolní
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceHořčice
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer jemně nastrouháme a zakapeme olejem. Necháme odležet.
- 2Potom přidáme uvařené, drobně nakrájené vejce a hořčici ochucenou octem (nebo citronovou šťávou). Salát osolíme, opepříme, podle chuti osladíme a dobře promícháme.
- 3Podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.