Salát ze zelených paprik a lilků

40 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
33 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté papriky upečeme na plechu v troubě. Po upečení je postříkáme studenou vodou, zakryjeme na chvíli utěrkou a potom je oloupeme a zbavíme jader.
  • 2
    Lilek oloupeme, spolu s paprikami nadrobno nakrájíme a promícháme.
  • 3
    Na polovině oleje osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek, smícháme s paprikou a lilky a přidáme zbylý olej. Osolíme, opepříme a přilijeme citronovou šťávu.
  • 4
    Podáváme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.