Salátová polévka s rýží

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle mírně opražíme propláchnutou rýži, přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmahneme ji.
  • 2
    Salát omyjeme, nakrájíme na proužky a přidáme k ostatnímu. Přilijeme vývar a povaříme asi 12 minut do změknutí rýže.
  • 3
    Po odstavení z ohně přimícháme do polévky žloutky rozmíchané ve smetaně a nasekanou petrželku.
  • 4
    Podáváme s toasty nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.