Salsa z jablek
10 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 1kusCibule
- 50gramůMandle
- 2lžíceOcet ze šampaňského - Balsamic
- 2lžičkyRozmarýn čerstvý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Jablka omyjeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince, nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli oloupeme a nasekáme. K jablkům přidáme nasucho opražené plátky mandlí, cibuli, šampaňský ocet, nasekaný rozmarýn a citrónovou šťávu. Dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.