Sardinková pomazánka

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
640 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Petrželovou nať jemně nasekáme.
  • 2
    Konzervu se sardinkami otevřeme a vysypeme ryby do misky, kde je důkladně vidličkou rozmačkáme. K sardinkám přidáme připravenou mrkev, celer, petrželovou nať a všechny suroviny dobře vařečkou promícháme. Nakonec pomazánku dochutíme solí a pepřem. Vmícháme podle chuti hořčici, majonézu a citrónovou šťávu a opět dobře zamícháme.
  • 3
    Hotovou pomazánku ve vhodné nádobě uchováváme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.