Sardinková pomazánka s lučinou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
861 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardinky z konzervy vyklopíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme lučinu, plátky nakládaných oliv, nasekanou pažitku, zakápneme limetkovou šťávou a důkladně promícháme. Dvě celé limetky rozkrojíme napůl, opatrně vydlabeme dužinu, vzniklé mističky z kůry naplníme sardinkovou pomazánkou, vyskládáme na servírovací talíř a podáváme s dezertní lžičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.