Šašlik z okounů

45 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z očištěných okounů nakrájíme na kousky a polijeme marinádou připravenou smícháním oleje, octa, soli, pepře, utřeného česneku, 1 nasekané cibule a špetky cukru. Necháme asi 2 hodiny v chladničce.
  • 2
    Maso osušíme a napichujeme střídavě s plátky oloupané cibule na špejle nebo na jehly.
  • 3
    Šašlik pečeme na plechu na oleji ve středně vyhřáté troubě. Během pečení poléváme marinádou a olejem.
  • 4
    Podáváme s dílky citronu. Vhodnou přílohou je rýže a čerstvá zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.