Schafenský vepřový kotlík

100 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
34 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájené na kostky zprudka opečeme na rozpáleném sádle ze všech stran. Vyjmeme a na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nahrubo nastrouhaný celer a mrkev, zelené fazolky pokrájené na kusy a proužky zelí. Vrátíme zpět maso, okořeníme majoránkou, tymiánem a pepřem, osolíme, podlijeme vývarem a zakryté dusíme na mírném ohni 30 minut. Zatím oloupeme a nakrájíme brambory, které přidáme k pokrmu a společně dodusíme dalších 30 minut. Hotové posypeme nasekanou petrželkou a kolečky pórku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.