Sekaná se špenátem a slaninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
23 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Špenát probereme, očistíme a opláchneme. Dáme do hrnce a spaříme. Špenát vyjmeme, necháme okapat a nadrobno nasekáme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a cibuli s česnekem na něm osmahneme. Dáme do mísy a necháme vychladnout. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.
  • 3
    Směs cibule a česneku smícháme s kečupem, hořčicí a cukrem, promícháme s mletým masem, ovesnými vločkami, vejci, špenátem a dobře prohněteme. Směs osolíme a opepříme.
  • 4
    Masovou směsí naplníme pečící mísu, maso obložíme plátky slaniny a zakryjeme alobalem. Sekanou pečeme 45 minut.
  • 5
    Přibližně 15 minut před dopečením odstraníme alobal a sekanou dopečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.