Sekaná z rybího masa
70 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůFilé rybí
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceMléko polotučné
- 2kusyŽemle tuková
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 250mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
114 mg
Cukr
248 mg
Postup přípravy
- 1Vykoštěné filé umeleme, osolíme, okořeníme, přidáme vejce, lisovaný česnek a žemle navlhčené mlékem. Vše promícháme, přidáme nasekanou petržel a rozpuštěné máslo.
- 2Z této směsi vytvarujeme bochník, dáme do vymazaného pekáče, podlijeme masovým vývarem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.