Sekaná z tresky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
448 mg
Cukr
809 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné tresčí maso umeleme, přidáme sůl, vejce, koření, utřený česnek, mléko, vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
  • 2
    Ze vzniklé hmoty vytvarujeme dvě šišky, vložíme je do pekáče na rozpuštěné sádlo a povrch rovněž potřeme sádlem.
  • 3
    Sekanou pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.