Sekanina s uzeným masem
130 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůVepřová uzená plec
- 500gramůHovězí maso přední
- 1kusPetržel kořen
- 150gramůVepřová plec
- 2šálkyStrouhanka
- 1lžíceSůl
- 0,5kusCeler bulvový
- 1kusVejce slepičí
- 1kusMrkev kořen
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůSádlo škvařené
- 1,5kusyŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
41 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme a umeleme s namočenou houskou. Přidáme sůl, pepř a vejce.
- 2Uválíme 2 šišky a obalíme ve strouhance.
- 3Cibuli a zeleninu nakrájíme a dáme osmažit na sádlo. Do tohoto základu pak vložíme šišky masa.
- 4Pečeme v předehřáté troubě a občas podlijeme. Šťávu necedíme a podává se na stůl s dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.