Selské fazolky
50 min.
Ingredience
- 450gramůFazolové lusky zelené
- 2kusyRajčata
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSýr Gouda 45%
- 2lžíceOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na olivovém oleji zpěníme prolisovaný česnek. Přidáme oloupaná a drobně nakrájená rajčata bez peciček, osolíme, osladíme, opepříme. Dále přidáme omyté a rozkrájené fazolky, zamícháme, zvolna dusíme pod pokličkou.
- 2Když jsou fazolky téměř měkké, přidáme bylinky a bez pokličky chvíli povaříme, aby se odpařila všechna tekutina.
- 3Na talířích posypeme pokrm nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.