Selské kotlety na víně

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
878 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
70 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
480 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opeříme a ochutíme oreganem. Poprášíme moukou a na rozpáleném oleji zprudka osmažíme z obou stran. Osmažené kotlety rozložíme do pekáčku, zalijeme vínem a posypeme sýrem. Zakryjeme alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Potom odkryjeme alobal, posypeme pokrájenými olivami a ještě 5 minut pečeme nezakryté. Podáváme např. s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.