Selský kebab
95 min.
Ingredience
- 500gramůSkopové maso přední
- 160gramůRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 6gramůPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 160gramůCibule
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli drobně pokrájíme a osmažíme na rozehřátém másle, přidáme na kostky nakrájené maso, utřený česnek, pokrájená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme pod poklicí a na mírném plameni.
- 2Občas zamícháme a dle potřeby dolijeme vodu.
- 3Hotový kebab podáváme posypaný sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.