Sendvič s tuňákovým salátem
15 min.
Ingredience
- 360gramůTuňák v oleji
- 2lžíceKapary sterilované
- 20kusůOlivy černé
- 2lžíceZakysaná smetana
- 4lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBageta
- 1kusČekanka
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1125 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
77 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
24 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tuňáka vyklopíme z konzervy a necháme dobře okapat. Maso rozmělníme vidličkou.
- 2Kapary a olivy nasekáme a v míse je opatrně promícháme s tuňákem, zakysanou smetanou a citronovou šťávou. Vmícháme prolisovaný česnek a salát mírně osolíme a podle chuti opepříme.
- 3Bagetu nakrájíme na 8 stejných kusů a vodorovně rozkrojíme. Na spodní poloviny baget položíme omyté listy čekanky, obložíme tuňákovým salátem a přiklopíme horními polovinami baget.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.