Sendvič s tuňákovým salátem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1125 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
77 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
24 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka vyklopíme z konzervy a necháme dobře okapat. Maso rozmělníme vidličkou.
  • 2
    Kapary a olivy nasekáme a v míse je opatrně promícháme s tuňákem, zakysanou smetanou a citronovou šťávou. Vmícháme prolisovaný česnek a salát mírně osolíme a podle chuti opepříme.
  • 3
    Bagetu nakrájíme na 8 stejných kusů a vodorovně rozkrojíme. Na spodní poloviny baget položíme omyté listy čekanky, obložíme tuňákovým salátem a přiklopíme horními polovinami baget.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.