Sendvič ze svíčkové
40 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1šálekOlej stolní
- 6kusůŽampiony čerstvé
- 200gramůSýr Gouda 45%
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 2lžíceKřen
- 200gramůAnglická slanina
- 8krajícůChléb toastový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1579 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
105 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
9 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Z omyté a odblaněné svíčkové nakrájíme slabší řezy, osolíme je a opepříme. Maso opečeme na oleji spolu s plátky slaniny a plátky žampionů.
- 2Nasucho opečené chleby obložíme masem, které potřeme hořčicí, dále obložíme slaninou a žampiony, pokapeme worcesterem, posypeme nastrouhaným křenem a nasekanou petrželkou. Vše přikryjeme plátkem sýru a druhým plátkem chleba. V rozpáleném grilu zapečeme dorůžova.
- 3Podáváme s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.