Sépie plněné krůtím masem a olivami
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusySépie
- 300gramůKrůtí prsa
- 1kusCuketa
- 4kusyRajčata
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 200gramůOlivy černé
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceBazalka
- 4lžíceOlej olivový
- 0,5kusLilek
- 0,5litrVývar zeleninový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1137 kcal
Bílkoviny
184 g
Tuky
28 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na 3 lžících olivového oleje zvolna orestujeme omyté, na kostičky nakrájené krůtí maso.
- 2Sépie omyjeme, očistíme a naplníme na plátky nakrájenými olivami a orestovaným krůtím masem.
- 3V hrnci rozehřejeme zbylý olivový olej a osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme veškerou zeleninu, kterou jsme očistili a nadrobno nakrájeli. Navrch položíme naplněné sépie, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vývarem.
- 4Pokrm dusíme pod pokličkou asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.