Silný zázvorovo-kuřecí vývar

80 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
953 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý zázvor oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.
  • 2
    Do hrnce s osolenou vodou dáme připravený zázvor, omyté kuře, oloupaný celer a petržel, libeček a celý pepř. Vše vaříme, dokud maso nezměkne.
  • 3
    Polévku scedíme, celer a petržel nakrájíme na kostičky. Maso obereme z kostí a nakrájíme na malé kousky.
  • 4
    Zeleninu i maso vložíme zpět do polévky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.