Silvestrovský vepřový ovar

110 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1185 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
87 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso opláchneme horkou vodou, vložíme do hrnce s vařící vodou, osolíme, přidáme koření, přivedeme k varu, var zmírníme a pod poklicí vaříme. Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek. Když je maso měkké, vyjmeme jej z vývaru (ten použijeme na polévku), maso necháme vychladnout, poté naporcujeme, vložíme do kastrolu s částí přecezeného vývaru, v němž ovar ohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 12. 2016
Silvestrovský vepřový ovar
Blééééééé,ovar?Panáček si zřejmě plete ovar se sulcem,ale ani do toho bych vařenou plec nedal.Zabíjačka je pro něj asi Španělská vesnice🤢