Škeble v zeleninovém vývaru s vínem

30 min.
Rakousko
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
925 kcal
Bílkoviny
106 g
Tuky
23 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek jemně nasekáme.
  • 2
    Rozehřejeme máslo a krátce na něm osmahneme cibuli s česnekem. Přidáme zeleninu, škeble a osmahneme ještě asi 2 minuty. Potom vše zalijeme vínem, zeleninovým vývarem a citronovou šťávou. Osolíme, opepříme a necháme jednou přejít varem. Na mírném ohni necháme asi 5 minut táhnout.
  • 3
    Nakonec přidáme nasekanou petrželku, obložíme plátky citronu a ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je česneková bageta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.