Skopová pečeně domácí

140 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1119 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
48 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso odblaníme a zbavíme šlach. Upravíme je na plát a potřeme nádivkou z nasekané cibule, petrželky, soli, pepře, utřeného česneku a tymiánu. Plát zavineme a stáhneme provázkem.
  • 2
    Maso potřeme solí a pepřem, na pekáči ze všech stran zprudka opečeme a v troubě pečeme do poloměkka.
  • 3
    Přidáme celé očištěné šalotky, karotku a nudličky slaniny. Za občasného polévání maso dopečeme.
  • 4
    Odstraníme provázek, maso nakrájíme na tenké plátky a obložíme zeleninou a slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.