Skopové kari s květákem

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
60 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na kostky. Květák rozebereme na růžičky a osmažíme na rozpáleném oleji. Cibuli posekáme a osmahneme na rozehřátém másle.
  • 2
    Přidáme koření a opražíme. Po několika minutách vložíme maso, vmícháme jogurt a ochutíme solí. Když je maso měkké, přidáme osolený květák a dusíme do měkka.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.