Skopové kari s mandlemi

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
35 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
938 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a brambory nakrájíme na kostky. Česnek utřeme, nasekané mandle smícháme s burskými ořechy, pálivou paprikou, novým kořením, kmínem, česnekem a čočkovou moukou. Tuto směs osmahneme přibližně 5 minut na rozehřátém oleji.
  • 2
    Maso osolíme a 5 minut podusíme na rozpáleném oleji. Přidáme ke směsi koření i se šťávou, vmícháme brambory. Dále dusíme, když je maso téměř hotové, přidáme nadrobno pokrájenou feferonku, rozvařený kokos a šťávu z citronu. Dle chuti dosolíme, za stálého míchání osmahneme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.