Skopové kotlety s plísňovým sýrem
55 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 6stroužkůČesnek
- 250gramůCuketa
- 250gramůPórek
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 450gramůRajčata
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 750gramůSkopové kotlety
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
48 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Kotlety očistíme, nasekáme na porce, osolíme, opepříme, potřeme olejem a česnekem utřeným se solí, dáme nejméně 2 hodiny rozležet.
- 2Potom na sádle osmažíme po obou stranách. Oloupanou cuketu nakrájíme na plátky, pórek na delší proužky, vložíme na máslo a dusíme, přilijeme octem. Rozložíme na kotlety, položíme plátky rajčat, opepříme, poklademe plátky hermelínu a zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.