Skopové maso dušené se špenátem

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
39 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
632 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mao očistíme od blan a přebytečného loje a nakrájíme na kostky, brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme. Maso osolíme, opepříme, vložíme do hrnce, podlijeme troškou vody a dusíme asi 40 minut. Podle potřeby doléváme vodu. Přisypeme brambory, rozmražený špenátový protlak, česnek, zakápneme citronovou šťávou, provaříme, zahustíme jíškou a dodusíme. Pokrm servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.