Skopové maso na majoránce a tymiánu

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
42 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nahrubo nastrouhanou mrkev, petržel, celer, okořeníme bobkovým listem, špetkou tymiánu, povaříme 40 minut. Maso vyjmeme, naporcujeme, vložíme zpátky, přisypeme prolisovaný česnek, lžíci majoránky, ještě trochu tymiánu, omastíme kouskem másla a povaříme 20 minut. Tři minuty před koncem vaření zahustíme světlou jíškou.
  • 2
    Podáváme nejlépe s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.