Skopové maso na mátě
85 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusChilli paprička
- 2lžíceOmáčka ústřicová
- 230gramůŠpenát listový čerstvý
- 2lžičkyOlej slunečnicový
- 2lžíceOmáčka rybí
- 85gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 3lžíceMáta
- 2lžičkyOlej sezamový
- 1lžičkaCukr moučkový
- 2stroužkyČesnek
- 280gramůSkopová krkovička
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
40 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Skopovou krkovici zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na tenké plátky,které dáme na pánev na rozehřátý olej.Prudce osmahneme dohněda.Plátky vyndáme a necháme okapat na papírovém ubrousku.
- 2Na pánev dáme nahrubo nakrájenou cibuli,rozmačkaný česnek a najemno nakrájené chilli papričky,které předem zbavíme semínek.Přidáme zelené fazolky a ještě 3 minuty restujeme.Přidáme jehněčí plátky,špenát,ústřicovou a rybí omáčku,cukr a citronovou šťávu.Vaříme za stálého míchání dokud se maso neopeče.
- 3Před podáváním hotové jídlo okořeníme a posypeme nakrájenou mátou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.