Skopové maso s bramborami a cibulí

115 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
40 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso nakrájíme na malé plátky, brambory na silnější plátky, bílou cibuli na kolečka.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, na dno položíme v jedné vrstvě plátky brambor, na ně kolečka cibule a nakonec plátky masa. Takto střídáme vrstvy, až bude pekáček zaplněný. Poslední vrstvou budou brambory. Zalijeme vývarem, okořeníme tymiánem, bobkovým listem, petrželkou, osolíme a opepříme. Pekáč zakryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a pečeme 1 hodinu. Nyní sundáme poklop a pečeme odkryté ještě 1/2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.