Skopové na mátě

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
44 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veškerý přebytečný tuk odstraníme a krkovici nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme slunečnicový a sezamový olej a maso dohněda orestujeme. Poté vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce.
  • 2
    Mezitím v pánvi osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek a nadrobno nakrájenou chilli papričku. Přidáme zelené fazolky rozkrojené napůl a za stálého míchání restujeme další cca 3 min.
  • 3
    Poté přidáme špenát, plátky masa, ústřicovou a rybí omáčku, cukr a citronovou šťávu, za stálého míchání vaříme cca 3-4 min.
  • 4
    Hotové jídlo posypeme nakrájenou mátou, dochutíme kořením a podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.