Skopové pepřenky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
30 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso opláchneme a umeleme najemno. Přidáme česnek utřený se solí, mletou papriku, pepř a rozdrcenou majoránku. Přisypeme strouhanku, přilijeme vejce rozmíchaná s mlékem, vše promícháme a podle potřeby osolíme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme pepřenky a pečeme je po obou stranách na oleji dozlatova.
  • 3
    Nakonec je upečené posypeme jemně nakrájenou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.