Skopové řízky obalované

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopovou kýtu vcelku vložíme do vroucí vody, přidáme celer, mrkev, petržel, okořeníme celým pepřem, osolíme a povaříme půl hodiny. Maso vyjmeme, necháme částečně vychladnout a nakrájíme na plátky. Maso obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
  • 2
    Smažené skopové řízky podáváme s pikantní omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.