Skopové rizoto s feferonkami

55 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1396 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
81 g
Sacharidy
143 g
Vláknina
18 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme, orestujeme na rozpáleném másle a polovinu odložíme na dozdobení. Na zbylou cibuli vložíme na kostky nakrájené maso, jogurt, osolíme a smažíme do zhnědnutí. Poté mírně podlijeme, přidáme koření a podusíme. Nakonec vmícháme utřený česnek.
  • 2
    Rýži udusíme doměkka, polovinu odebereme, na zbytek navrstvíme maso se šťávou, posypeme nadrobno nasekanými feferonkami a mandlemi a zakryjeme zbytkem rýže. Můžeme přilít trochu vody nebo mléka, vložíme do vyhřáté trouby a necháme cca 15 minut dusit.
  • 3
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře, posypeme zbytkem osmažené cibulky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.