Skopové s pěti druhy koření

110 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
53 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu vykostíme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olej a orestujeme maso nad vysokým plamenem dohněda. Vyjmeme a odložíme stranou.
  • 2
    Do hrnce přidáme nakrájenou cibuli, strouhaný zázvor, rozmačkaný česnek a osmahneme cca 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Poté vmícháme maso, prášek pěti druhů koření, sójové omáčky, rajský protlak, vývar, ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a zakryté pečeme v troubě předehřáté na 160 °C cca 75 minut.
  • 3
    Po vyjmutí přidáme do hrnce papriku nakrájenou na kostičky, zakryjeme a vrátíme ještě na 15 minut do trouby.
  • 4
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře, posypeme sezamovými semínky, koriandrovými lístky a podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.