Skopové špízy s hroznem
25 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová kýta
- 250gramůCibule
- 200gramůHroznové víno
- 1stroužekČesnek
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůOlej olivový extra panenský
- 20gramůKoriandr čerstvý
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
29 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso odblaníme, zbavíme loje a nakrájíme na větší kostky. Pak v misce smícháme olej s citronovu šťávou, přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, posekané lístky koriandru, promícháme, přimícháme maso a necháme 2 hodiny marinovat. Cibuli nakrájíme na osminky, hroznové víno otrháme a omyjeme.
- 2Na jehly střídavě napichujeme kostky masa, kuličky hroznového vína a kousky cibule. Grilujeme na venkovním grilu nebo grilovací pánvi dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.