Skopové špízy s hroznem

25 min.
Gruzie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
29 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso odblaníme, zbavíme loje a nakrájíme na větší kostky. Pak v misce smícháme olej s citronovu šťávou, přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, posekané lístky koriandru, promícháme, přimícháme maso a necháme 2 hodiny marinovat. Cibuli nakrájíme na osminky, hroznové víno otrháme a omyjeme.
  • 2
    Na jehly střídavě napichujeme kostky masa, kuličky hroznového vína a kousky cibule. Grilujeme na venkovním grilu nebo grilovací pánvi dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.