Skopové vařené se zeleninou a kořením

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu vodu se solí, pepřem, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, celerem, petrželí a pórkem. Přidáme omyté skopové maso (nejlépe hřbet) a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.
  • 2
    Ze sádla, hladké mouky a oloupané, nastrouhané cibule připravíme jíšku.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na kousky. Jíšku povaříme s částí polévky a vzniklou šťávu propasírujeme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.