Skopový guláš se zeleninou

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
55 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na drobno rozkrájenou slaninu rozškvaříme a osmahneme na ni pokrájenou kořenovou zeleninu i cibuli.
  • 2
    Očištěné a omyté maso rozkrájíme na kostky, přidáme k zelenině, osmahneme, osolíme a dusíme. Zpočátku dusíme ve vlastní šťávě, později mírně podléváme vývarem z kostí.
  • 3
    Rozsekaný česnek, nakrájenou kapustu, fazolky a oloupané, omyté a na malé kostky rozkrájené brambory přidáme k poloměkkému masu.
  • 4
    Podlijeme ještě trochou vývaru z kostí, dle potřeby přisolíme a dusíme, až zelenina a brambory změknou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.