Skopový hřbet ve šťávě

160 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci uvedeme k varu vodu s pepřem, solí, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, petrželí, celerem a pórkem.
  • 2
    Do vroucí vody přidáme omyté maso a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.
  • 3
    Ze sádla, hladké mouky a zbylé nastrouhané cibule připravíme jíšku.
  • 4
    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na kousky. Jíšku povaříme s částí vývaru z masa a zeleniny. Vzniklou šťávu propasírujeme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.