Skopový hřbet ve šťávě
160 min.
Ingredience
- 600gramůSkopový hřbet
- 1lžičkaPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 2kusyCibule
- 1stroužekČesnek
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPetržel kořen
- 1kusPórek
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V hrnci uvedeme k varu vodu s pepřem, solí, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, petrželí, celerem a pórkem.
- 2Do vroucí vody přidáme omyté maso a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.
- 3Ze sádla, hladké mouky a zbylé nastrouhané cibule připravíme jíšku.
- 4Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na kousky. Jíšku povaříme s částí vývaru z masa a zeleniny. Vzniklou šťávu propasírujeme na maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.