Sladkokyselé srnčí maso
40 min.
Ingredience
- 5lžicVíno červené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaHřebíček mletý
- 1špetkaAnýz mletý
- 1špetkaKardamom
- 30gramůČervená řepa sterilovaná
- 4lžíceOcet malinový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůCibule červená
- 600gramůSrnčí plec
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 6lžicOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Připravíme marinádu. Smícháme ocet, víno, hořčici, olej, sůl, pepř a mleté koření.
- 2Srnčí maso nakrájíme na malé kousky, přelijeme marinádou a necháme odpočinout 10-15min.
- 3Řepu necháme okapat na sítě a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Obě přísady přidáme k masu cca 5min před dopečením.
- 4Pokrm podáváme horký s divokou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.