Sladkokyselé srnčí maso

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme marinádu. Smícháme ocet, víno, hořčici, olej, sůl, pepř a mleté koření.
  • 2
    Srnčí maso nakrájíme na malé kousky, přelijeme marinádou a necháme odpočinout 10-15min.
  • 3
    Řepu necháme okapat na sítě a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Obě přísady přidáme k masu cca 5min před dopečením.
  • 4
    Pokrm podáváme horký s divokou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.