Sladkokyselý rybí salát

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby opláchneme, nakrájíme na plátky, dáme na pánev a přelijeme vodou. Stéblo citronely rozpůlíme, jemně naklepeme tupou stranou nože a s limetkovými listy položíme na rybí maso. Chilli papričku propícháme vidličkou, přidáme na pánev. Vše přivedeme k varu a pozvolna vaříme 8 minut. Uvařené necháme vychladnout.
  • 2
    Maso vyjmeme, kůži stáhneme, rozebereme na kousky a odstraníme kosti. V misce smícháme s drobně nakrájenými cibulkami, na kostky nakrájeným ananasem a na kostičky nakrájenou paprikou.
  • 3
    Na talíře rozložíme potočnici, upravíme směs s rybím masem a odložíme.
  • 4
    Všechny suroviny na zálivku smícháme a zálivkou pokapeme směs s rybím masem. Salát ozdobíme pažitkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.