Sleď s olivami

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sledě očistíme, odstraníme hlavy a stáhneme kůži. Ryby podélně rozpůlíme, osolíme, opepříme a narovnáme do olejem vymaštěného pekáčku.
  • 2
    Připravíme směs z najemno nakrájené cibule na zbylém oleji usmažené dozlatova, na plátky nakrájeného rajčete, nakrájených oliv, nasekané petrželky a nastrouhaného celeru. Směs krátce podusíme a navršíme na ryby v pekáčku.
  • 3
    Pečeme pod pokličkou za mírného podlévání doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.