Sleďový salát s fazolemi

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme. Do větší mísy dáme sterilované červené fazole, oloupaná jablka a okurku nakrájené na kostičky. Přidáme sledě a brambory také nakrájené na kostičky a cibuli nadrobno. Osolíme, opepříme, zalijeme trochou octa a oleje, nakonec vmícháme hořčici. Servírujeme vychlazené, ozdobené snítkou petrželky a kolečky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.