Slepice na kari
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusSlepice
- 50gramůAnglická slanina
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyNové koření celé
- 1lžíceKari koření
- 0,5litrVývar drůbeží
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
460 mg
Cukr
747 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou slepici naporcujeme a uvaříme v osolené vodě.
- 2Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a opečeme na ní porce slepice. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou muškátového oříšku, kari kořením, novým kořením a nakonec přidáme kečup.
- 3Potom vše podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.