Slepice v polévce se zeleninou a bramborami

80 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
23 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou slepici nakrájíme na porce, osolíme a dáme vařit.
  • 2
    Brambory a kořenovou zeleninu oloupeme a nakrájíme. Přidáme k téměř měkkému slepičímu masu.
  • 3
    Oloupanou, nasekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Rozvaříme ji, přilijeme k polévce a přidáme bobkový list, majoránku a nasekanou petrželku. Povaříme a polévku podle chuti okyselíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.