Slovácký guláš

120 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
49 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, pepř a za častého míchání pečeme 20 minut, aby se zatáhlo maso. Posypeme sladkou paprikou, zalijeme vodou, přiklopíme poklicí, vložíme do trouby, kde pečeme asi 40 minut.
  • 2
    Klobásu nakrájíme na kolečka, papriku na tenké plátky, vytáhneme hrnec z trouby a připravené suroviny přimícháme k masu. Zamícháme, zalijeme vodou, vrátíme zpátky dopéct na 20 minut.
  • 3
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, přimícháme kečup, přidáme do hrnce s masem a na sporáku pod poklicí dovaříme ještě 20 minut.
  • 4
    Uvařený guláš posypeme majoránkou a nadrobno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.