Slovenský bramborák s brynzou

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Brambory vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme česnek, cibuli, vejce, mouku, majoránku a vymícháme těsto. Pekáč vymažeme sádlem, na dno rozprostřeme těsto, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova.
  • 2
    Upečený bramborák nakrájíme na porce, rozdělíme na talíře, potřeme brynzou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.